Crazy Horse XL Magnet Wallet iPhone 6/6s (Svart)

29448 Black - billigamobilskydd.se
219.00 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-2 dagar

Fraktfritt

Snabba leveranser

30 dagars öppet köp

Din order kan skickas om:

    
Timmar
    
Minuter
    
Sekunder

Crazy Horse XL Magnet Wallet med 9 kortfickor för iPhone 6/6s
Robust och rymlig mobilplånbok som rymmer allt du behöver; iPhone, körkort, kreditkort och kontanter.
Med körkortsficka och löstagbart magnetskal.
Material: Konstläder


Äntligen en Magnet Wallet med plats för alla kreditkort, körkort, medlemskort, mobil och kontanter. Crazy Horse XL Magnet Wallet rymmer allt du behöver ha med dig! Plånboken har hela 9 kortfickor samt 2 (3) fack för sedlar.
Tänk dig Crazy Horse XL Magnet Wallet som en bok; på första sida har du 4 kortfickor varav en är en körkortsficka; alltså en genomskinolig ficka där du ser kortet igenom. På motsatta sidan har du ytterligare 5 kortfickor. Bakom båda kortsidorna finns fack för kontanter (sedlar). 
Hela denna del stängs med hjälp av trycklåset som håller ihop hela kortdelen.
I sista del av "boken" har vi mobildelen. Här ska din iPhone sitta. Den placeras i skalet som har en matchande baksida av konstläder och mjuka sidor av TPU. Skalet är magnetiskt och avlägsnas enkelt från plånboksdelen om du bara vill ha med dig mobilen. Den monteras lätt i plånboken igen och magneten utgör INGEN risk för dina kreditkort; de blir inte avmagnetiserade! Självklart finns det hål för laddsladd, hörlurar och ljudlös-knappen. Volymknapparna och on/off knappan på sidorna är uppmärkta så du lätt kan använda dem även om mobilen sitter i skalet. 
Mitt emot mobilskalet alltså på kortdelens baksda, hittar du ytterligare en ficka som du kan använda för kontanter (sedlar) eller kvitton.

Materialet på Crazy Horse XL Magnet Wallet är konstläder, alltså inte äkta läder. Crazy Horse är dock det material som påminner mest om äkta läder, vilket gör detta till ett populärt val bland våra kunder. Plånboken är robust och rymmer en hel del samtidigt som den såklart skyddar din iPhone optimalt.
Denna Crazy Horse XL Magnet Wallet finns i fyra olika färger. Då är frågan bara, vilken färg gillar du bäst?

Tack för att du handlar på billigamobilskydd.se – det är viktigt med skydd!

Tipsa

Upptäck mer


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också