Sök

Apple iPad Air 11 (2024) – bra skydd hittar du här!

Att skydda din Apple iPad Air 11 (2024) (A29022,A2899, A2900, iPad 14,8, iPad 14,9) är viktigt för att den ska hålla sig snygg och fungera bra länge. Ett skärmskydd av härdat glas är ett utmärkt sätt att skydda skärmen mot repor och sprickor. Det är mycket starkare än vanligt glas och behåller pekskärmens känslighet och klarhet. Med ett skärmskydd av härdat glas kan du känna dig tryggare om olyckan skulle vara framme.

Ett 360-fodral ger ett komplett skydd för din iPad Air 11. Det täcker både fram- och baksidan av surfplattan och har en vridbar hållare, vilket gör det enkelt att växla mellan stående och liggande läge. Detta är perfekt för att titta på filmer, läsa eller jobba, och ger dig flexibilitet i alla situationer.
Ett covercase är ett smidigt och stilrent fodral som skyddar din iPad Air 11 från stötar och repor. Det är lätt och enkelt att ta av och på, vilket gör det praktiskt för dagligt bruk. Våra covercases har även inbyggda ställfunktioner, vilket gör det bekvämt att använda surfplattan för olika ändamål.

Filtrera & sortera

Filter
    Visar 8 produkter

    produktlista