Sök

Huawei P30 - vi skyddar den åt dig!

Välkommen till billigamobilskydd.se
Hemsidan med billiga mobiltillbehör - som vi såklart skickar både snabbt och fraktfritt. Vi skickar alltid varan samma dag som du beställer om du bara gör det innan 15.00 på vardagar. 
Vi har ett brett urval inom tillbehör för såväl mobil som läsplatta och självklart kommer du även kunna hitta vad du söker för att skydda din Huawei P30 (ELE-L29) optimalt. 
Våra egna Skimblocker Magnet Wallets och Skimblocker Plånboksfodral skyddar inte bara din mobil, de skyddar även dina kreditkort mot skimning. Skimblocker, eller RFID skyddet sitter inuti fodralet och syns inte utifrån och gör inte heller fodralet tyngre. Men både mobil och kort är alltså extra bra skyddade med Skimblocker Magnet Wallet och Skimblocker Plånboksfodral. 
I vårt sortiment hittar du också alltid bra skydd för din skärm. Skärmskydd av härdat glas skyddar skärmen mot damm, repor och vatten samtidigt som mobilen inte blir mindre känslig i touchfunktionen. Önskar du ett skärmskydd som täcker ända ut till kanten ska du välja ett Full Frame Glas. Du har dock lika bra skydd med ett vanligt härdat glas - skillnaden är endast utseendet runt kanten. 
Tack för att du väljer billigamobilskydd.se

Filtrera & sortera

Filter
    Visar 31 produkter

    produktlista