Sök

Om oss

 

Möt vår personal     


Felix

Felix är vår lageransvariga och försteman när cheferna behöver semester. 
Han är bästis med vår packmaskin ”Halfred” men hjälper även till i butiken och på telefonsupporten. Behöver du ett nytt skärmskydd på din mobil? Då är Felix expert på monteringen – och han gör det helt gratis när du köper ett skärmskydd av härdat glas hos oss. Detta kräver så klart att du kikar förbi vår Lagershop i Tibro - Felix hinner inte runt i hela norden och göra påsättningar. 
Felix har jobbat på billigamobilskydd.se sedan 2015. På fritiden gillar han att spela gitarr. Dessutom bor han ihop med en ”tjej” som heter Sally och kan bli flera meter lång (hon bor i ett terrarium). Felix’ bästa tips på mobilskydd: Ett skärmskydd av härdat glas.

 

 


Pia

Pia har jobbat hos oss sedan 2022 och var från början vårt ”måndags-ex”, men efter ett års tid kom vi på att vi ville ha henne här varje dag, så nu jobbar hon fulltid med packning, lager, butik och kundsupport. Hennes härliga skratt ekar i hela huset och så bakar hon så himla gott fika till oss 😊
På fritiden gillar Pia att umgås med familjen samt pyssla och handarbeta (och bakning förstås!)
Därutöver har Pia en bortskämd katt, Zeus som gärna rymmer härifrån.
Pias bästa tips på mobilskydd: Ett magnetfodral där hon kan sätta upp mobilen på kylskåpet när hon lagar mat.
 
 
  

 

 

 
Jeanette
Jeanette har jobbat som e-handelsassistent på billigamobilskydd.se i 6 år. Hon ser till att vi har frankerade kuvert, förpackningsmaterial och annat tillgängligt. Dessutom assisterar hon när varor ska packas ut inför fotografering, samt håller rent kring oss.
Ibland har Jeanette sin hund Selma, aka Semlan (och kanske några valpar) med till jobbet, de är en del av vår familj och alltid välkomna.
På fritiden gillar Jeanette att umgås med familj & vänner samt alla sina pälsklingar.
Jeanettes bästa tips på mobilskydd: Ett Skimblocker plånboksfodral som dina kort inte kan ”blippas” genom (och det måste såklart vara snyggt 😉 )
 
 
 
 
 
 
 

 

Sommarjobbare
En av våra värdegrunder på billigamobilskydd.se är att ge ungdomen en chans att komma in i arbetslivet. Vi är väldigt stolta över att kunna säga att vi som ett av väldigt få företag i Tibro (Skaraborg) har tagit emot sommarjobbare från 15 års ålder, sedan vi började!
Vi är väldigt seriösa i vår process när vi rekryterar sommarjobbare; de får komma in med ett cv och gärna ett personligt brev. Alla ansökningar som lämnas in av en förälder åker direkt i soptunnan! Här får de lära sig att visa framfötterna. Och det är inte föräldrarnas framfötter vi vill se!
Våra ungdomar är mellan 15–17 år. När de fyller 18 finns det så många andra företag som gärna erbjuder jobb, så vi valde tidigt att fokusera på den yngre ungdomen. Och vilka ungdomar vi har och har haft under årens lopp! De är så dedikerade, skickar cv och personliga brev som de verkligen har jobbat med. Sedan, när vi har valt ut några stycken, får de komma och provjobba en timme eller två. Vi ser snabbt om billigamobilskydd.se är stället för dem eller inte. Och för att undvika att de och vi ska lägga ner tid i onödan väljer vi att låta dem provjobba först. 
De ungdomar som har jobbat hos oss har oftast varit här i 2–3 säsonger. Och vad de har utvecklats! Det är en sådan rolig resa att få vara med på. Från att vara blyga tonåringar transformeras de till ansvarstagande unga människor som vågar ställa upp för sig själva. Alla som har gjort bra i från sig (och det har hittills varit 99,9%) blir erbjuden sommarjobb igen - såvida de inte har hunnit fylla 18 innan - för då får de söka hos ett annat företag. Så paket som skickas mitt i snickarsemestern är ofta plockade och packade av våra duktiga ungdomar. Från och med i år kommer de dock endast plocka varorna - vår packmaskin packar dem, och där måste man tyvärr vara 18 för att få vara med. Men även i vår fysiska butik kan man möta våra duktiga ungdomar. De hjälper gärna till om du behöver montera ett nytt skärmskydd på din mobil. Det löser de, inga problem! 


Vi försöker verkligen peppa andra företag och butiker i området som kan ha nytta av en sommarjobbare; ge dem en chans och bli positivt överraskad över vad du får i gengäld!
På översta bilden ser ni ryggen på Tintin som är en av våra många sommarjobbare genom åren. På sista bilden ser ni Vera montera ett skärmskydd av härdat glas på en kunds mobil. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

           
Jane
Jane har jobbat på billigamobilskydd.se sedan 2013 och är gift med Ricky. Hennes arbetsuppgifter spänner brett, från produktfotografering, skrivning av produkttexter, hantering av sociala medier till personalfrågor och coaching.
När våra danska kunder ringer är det Jane de får prata med – ingen annan fattar potatis-språket.
På fritiden är Jane ofta kvar på jobbet; som yogainstruktör på sitt eget företag, Yogahuset i Tibro (yoga för vanliga människor) som just nu håller till ovanpå billigamobilskydd.se.
Janes bästa tips på mobilskydd: Mobilhållaren för montering på mountainbike. Den klarar av precis alla ojämnheter man kan cykla över i skogen!
 
 
 
 
 

       
Ricky (chefen)
Ricky är Mr. Mobilskydd (men vi kallar honom nu bara ”chefen”) och startade företaget 2011. Det är ofta Ricky som svarar på telefon. Det är också han som står för alla inköp och bestämmer vilka produkter vi ska satsa på. Ricky har alltid ett bra och smittande humör som får oss andra att må bra. Något som är viktigt för Ricky är att vi har 11-fika varje fredag (därför svarar vi inte på telefon mellan 11-12 på fredagar). Då har vi kvalitetstid med personalen – det är viktigt säger Ricky.
På fritiden gillar Ricky att spela golf och dricka kaffe i solen.
Rickys bästa tips på mobilskydd: Bilhållaren som även ger trådlös laddning till din mobil. Vi brukar kalla den ”Pingvinen”, vi har ett ex på disken så du kan se den ”live” innan du köper den.
 
 
 
 
                                                                                                                                    
                                                                                                 
 
       

 
 
 
 
 
        Lite information om företaget:

Besöksadress:
Värdshusgatan 4
54351 TIBRO
Telefon: 0504 500 525 

Öppettider:
Måndag - Fredag: 10-17
Lördag: Stängt


 
 

Org.nr. 556945-8069
BG 858-8428

VD: Ricky Hagstedt

 

 

Vår historia:
Det började med ett skärmskydd... 

De flesta skrattar när de hör att billigamobilskydd.se startade hemma i sovrummet - men så är det!
2011 fick chefen (som inte var chef då, men däremot jobbade som säljare på Hemglass) en ny jobbmobil. En sån där touchmobil utan knappar. En ZTE Blade var det. Den ville chefen ta bra hand om, det var nog bäst att köpa lite skydd till den. Men då ZTE ju är en kinesisk mobil fanns det inga skydd att köpa i Sverige. Chefen (som fortfarande inte var chef men jobbade på Hemglass) började kolla lite utanför Sverige. Till slut hittade han att skärmskydd. Faktiskt ett 6-pack. Han beställde hem skydden och monterade ett på sin mobil. Perfekt! ...men nu hade han ju 5 st över...! Vad skulle han göra med dem? Han hade ett gammalt Tradera konto. Man kunde ju alltid testa och lägga ut skydden där, det kanske fanns andra som behövde ett skärmskydd till en ZTE Blade. Det gjorde det! Skydden såldes på nolltid, och chefen tänkte "Jag kanske ska ta hem lite flera då..?" Det gjorde han då - för pengarna han fick in för skärmskydden. Så gick det några veckor. Då kom chefen på att man kanske även skulle kolla på lite skal, för det borde väl också kunna säljas. 
Sedan rullade det på. Tradera blev kompletterad med en hemsida; billigamobilskydd.se. 

2012 tog chefen tjänstledigt från Hemglass. Skal, skärmskydd och plånböcker blev staplade om varandra i Billy bokhyllor från Ikea i sovrummet. I garderoben. I ännu en gardrob. Under sängen. När det var fullt där hyrde chefen en lokal på Mariestadsvägen i Tibro. Några månader senare sa chefen och hans sambo upp sig. Nu kunde de likaväl satsa på mobiltillbehör på riktigt. Efter ett år blev 200 m2 för lite för företaget, men som tur var var grannlokalen ledig. Ett nytt hyreskontakt blev skrivit och ett stort hål blev gjort i väggen. 
billigamobilskydd.se fick nu 600 m2 lager/butiks/kontorsyta. När detta också blev för litet flyttade billigamobilskydd.se till ännu större lokaler, i det gamla "HC Huset" på Tideberg. Huset har tidigare varit bland annat möbelaffär. Välkommen att titta in om du har vägarna förbi Tibro. 
 
Mobiltillbehör säljs nu enbart via hemsidan och fyndiq.se. Därutöver finns ju Lagershopen; den fysiska butik där kunder kan komma in och "klämma & känna" på varorna innan de köper dem. 
Man kan väl säga att billigamobilskydd.se är ett familjeföretag: utöver chefen och hans fru jobbar även chefens son i firman. Därutöver finns ännu tre anställda samt ett antal sommarjobbare när vår ordinarie personal vill ha lite sommarlov. Och sen får vi ju inte glömma Hjalmar, familjehunden, och hans dotter, Hjördis (de är ju de "riktiga" cheferna!!) 

För oss är det viktigt att våra kunder blir nöjda med sina köp. Det är även viktigt för oss att visa att vi är ett litet företag med riktiga människor. Så när du handlar dina varor från billigamobilskydd.se, billigmobilbeskyttelse.no, mobiltasken.dk, kännykkälompakko.fi eller coverin.com - då är det riktiga, levande människor i Sverige som har plockat och packat dina varor. Och självklart kan vi göra fel - eftersom vi är människor. Men vi ser alltid till att rätta till dem igen på bästa vis. 

Lokalt är vi måna om att stötta idrottsklubbar och där vi kan stötta (i den mån vi har möjlighet, ekonomiskt sett) - en väsentlig skillnad från de något större, utländska sidorna (ni känner nog till dem - de kommer upp i flödet överallt och går under t.ex. namn som betyder "önska"...)
Vi önskar att våra kunder är medvetna om vart de handlar, vilken service de får och vad deras val medförar. Vill vi stötta våra nordiska företag eller enbart låta kinesiska sidor ta över marknaden...? 

Vi är ortroligt tacksamma för alla som väljer att handla hos oss. Och vi vill göra allt för att ni ska bli nöjda med era varor. Och är ni inte det - så hör av er. Vi löser det. 
Tack för att du väljer billigamobilskydd.se