Om oss

Det började med ett skärmskydd... 

De flesta skrattar när de hör att billigamobilskydd.se startade hemma i sovrummet - men så är det!
2011 fick chefen (som inte var chef då, men däremot jobbade som säljare på Hemglass) en ny jobbmobil. En sån där touchmobil utan knappar. En ZTE Blade var det. Den ville chefen ta bra hand om, det var nog bäst att köpa lite skydd till den. Men då ZTE ju är en kinesisk mobil fanns det inga skydd att köpa i Sverige. Chefen (som fortfarande inte var chef men jobbade på Hemglass) började kolla lite utanför Sverige. Till slut hittade han att skärmskydd. Faktiskt ett 6-pack. Han beställde hem skydden och monterade ett på sin mobil. Perfekt! ...men nu hade han ju 5 st över...! Vad skulle han göra med dem? Han hade ett gammalt Tradera konto. Man kunde ju alltid testa och lägga ut skydden där, det kanske fanns andra som behövde ett skärmskydd till en ZTE Blade. Det gjorde det! Skydden såldes på nolltid, och chefen tänkte "Jag kanske ska ta hem lite flera då..?" Det gjorde han då - för pengarna han fick in för skärmskydden. Så gick det några veckor. Då kom chefen på att man kanske även skulle kolla på lite skal, för det borde väl också kunna säljas. 
Sedan rullade det på. Tradera blev kompletterad med en hemsida; billigamobilskydd.se. 

2012 tog chefen tjänstledigt från Hemglass. Skal, skärmskydd och plånböcker blev staplade om varandra i Billy bokhyllor från Ikea i sovrummet. I garderoben. I ännu en gardrob. Under sängen. När det var fullt där hyrde chefen en lokal på Mariestadsvägen i Tibro. Några månader senare sa chefen och hans sambo upp sig. Nu kunde de likaväl satsa på mobiltillbehör på riktigt. Efter ett år blev 200 m2 för lite för företaget, men som tur var var grannlokalen ledig. Ett nytt hyreskontakt blev skrivit och ett stort hål blev gjort i väggen. 
billigamobilskydd.se fick nu 600 m2 lager/butiks/kontorsyta. När detta också blev för litet flyttade billigamobilskydd.se till ännu större lokaler, i det gamla "HC Huset" på Tideberg. Huset har tidigare varit bland annat möbelaffär. 
 
Mobiltillbehör säljs nu enbart via hemsidan och fyndiq.se. Därutöver finns ju Lagershopen; den fysiska butik där kunder kan komma in och "klämma & känna" på varorna innan de köper dem. 
Några anställningar har gjorts. Man kan väl säga att billigamobilskydd.se är ett familjeföretag: utöver chefen och hans sambo jobbar även chefens son i firman. Därutöver finns en ekonomiansvarig samt ännu två anställda. Och sen får vi ju inte glömma Hjalmar, familjehunden, och hans dotter, Hjördis (de är ju de "riktiga" cheferna!!)


 
  
     

            

            VD Ricky Hagstedt (aka Chefen)

 
                                                                                                                                                              
                                                                                                 
 
       

 
 
 
        Lite information om företaget:

Besöksadress:
Värdshusgatan 4
54351 TIBRO
Telefon: 0504 500 525 

Öppettider:
Måndag - Fredag: 10-17
Lördag: Stängt


 
 

Org.nr. 556945-8069
BG 858-8428

VD: Ricky Hagstedt