Sök

Skimblocker

 

Skimblocker

Du kanske har sett att vi har några plånboksfodral som heter Skimblocker. Och vad betyder då Skimblocker? Jo, det är ett RFID skydd vi har lagt in i dessa fodral som gör att dina kort inte kan blippas på pengar när de sitter i dessa fodral.

Det betyder att när du går på ställen med mycket folk, som på Centralstationen där det ibland förekommer skimmning av kreditkort och bankkort, ja då kan inte dina kort drabbas av skimmning – i alla fall inte så länge de sitter i ett Skimblocker plånboksfodral. Tyvärr har det ju blivit populärt att ta fram mackapärer som kan användas som en sorts betalningsterminal; så när den sveps förbi bankkort och kreditkort, då försvinner en summa pengar, helt utan att korthållaren ens vet om detta. Kanske är det ”bara” 10 kronor, kanske är det mera. Skimmar man 5000 kort på en dag, 10 kronor per svep, så blir detta ju också pengar. Och tyvärr finns det alltså personer som livnär sig på sådant.

Med våra Skimblocker Plånboksfodral, Magnetfodral, XL Fodral och XL Magnetfodral slipper du detta bekymmer. Våra Skimblocker mobilplånböcker skyddar inte bara din mobil, de skyddar även dina kort mot ofrivillig tömning.

Hur vet du då att vårt Skimmningsskydd verkligen fungerar? Jo, det testar du mycket enkelt själv. När du är och handlar och vill ”blippa” ditt kort i terminalen. Testa då att låta kortet sitta kvar i plånboksfodralet. Lyckas du betala ditt köp utan att plocka ut ditt kort eller ens öppna plånboksfodralet, ja då har du INTE skimmningsskydd i ditt fodral. De kan alltså inte betala dina inköp utan att plocka ut dit betalkort när du använder ett Skimblocker Plånboksfodral från billigamobilskydd.se

Våra Skimblocker produkter är vår stora stolthet. Vi började tillverka Skimblocker mobilfodral 2016. Mycket har hänt sedan vi producerade de första, svarta plånboksfodral med RFID skydd.
Numera har vi både enfärgade och med mönster, med 3 eller 9 kortfickor och med eller utan magnetskal. Vilka mönster och modeller vi har varierar från modell till modell. Men vi försöker ha något hemma som kan passa de flesta. För det är viktigt med skydd – inte minst mobilskydd och RFID skydd. Och bra skydd hittar du här hos oss.

Välkommen till billigamobilskydd.se – det är viktigt med skydd.