Fancy Standcase Wallet Samsung Galaxy A52/A52 5G/A52s 5G (Svart)

44791 Black - billigamobilskydd.se
179.00 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-2 dagar

Fraktfritt

Snabba leveranser

30 dagars öppet köp

Din order kan skickas om:

days
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Fancy Standcase Wallet för Samsung Galaxy A52 / A52 5G / A52s 5G (A526B / A525F / A528B)
Elegant standcase mobilplånbok med 2 kortfickor samt bakomliggande sedelfack.
Mobilfodral med plats för såväl mobil som kreditkort, körkort och kontanter. Av fodralets kortfack har det nedersta ett avlångt hål så du lätt kan trycka upp ditt favoritkort när du behöver det.
Antal kortfickor: 2
Material: PU läder & plast

Fancy Standcase Wallet har ett lyxigt utförande som ger en skön känsla när du håller i mobilfodralet. Materialet är PU läder, och på fodralets framsida är det gjort lite extra ut av designen i form av en genomgående söm som ger en frisk brytning i det enfärgade materialet. Fancy Wallet har även en söm längs hela utsidans kant, både på fram- och baksida. Även denna ger ett ganska lyxigt intryck.
Fancy Wallet har även standcase funktion. Det betyder att du kan ställa din mobil upp i lutande läge när du vill kolla på film eller bilder i mobilen.
Skalet som du sätter din mobil fast i är av plast och har självklart markeringar för knappar och reglage så du lätt hittar volymknappar och på/av-knapp när din mobil vilar i mobilskalet.
Denna mobilplånbok är en ganska ”smal” variant som du lätt kan ha i byxfickan. Fodralet har ingen magnetflärp som håller plånboken stängd, så det är inget som tar emot när du ska lägga den i fickan och ingen flärp som är i vägen heller när du har fodralet öppet och håller på med din mobil. Många tycker det känns konstigt när flärpen sitter på den ena eller andra sidan. Här slipper du ta ställning till problemet eftersom det inte finns någon flärp alls. Detta gör att mobilplånboken känns tunn och smidig, en favorit hos många.
Fancy Standcase Wallet finns oftast i flera färger. Kolla våra bilder för att se aktuellt urval för just din mobil.

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: