Sök

Privacy Skärmskydd av härdat glas Samsung Galaxy S21 5G (SM-G991B)

Handla denna produkt Privacy Skärmskydd av härdat glas Samsung Galaxy S21 5G (SM-G991B)
pris 199 kr
Tillgänglighet: LagervaraLeveranstid: 1-2 dagar

Fraktfritt

Snabba leveranser

30 dagars öppet köp

Din order kan skickas om

days
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Relaterade kategorier

Art nr: 51133 Privacy

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Privacy Skärmskydd av härdat glas för Samsung Galaxy S21 5G (SM-G991B)

- Modellanpassat skärmskydd
- Skyddar mot sprickor i glaset
- Skyddar mot stötar
- Integritetsfilter: bara du ser innehållet på din skärm
- Inga bubblor
- Lätt att applicera

 

Skärmskydd av tempererat härdat glas, med integritetsfilter, Privacy.
Skyddar från skador och repor med ett speciellt bearbetat glas.
Glasytan har en hårdhet av 8-9H, tre gånger starkare än vanlig PET-film.
Även vassa föremål som knivar och nycklar kommer inte att repa glaset lika lätt.

Med detta skärmskydd i härdat glas får du inga bubblor på skyddet. Skärmskyddet är dessutom enkelt att applicera.

Härdat glas med integritetsfilter Privacy är en produkt som skyddar skärmen och förhandsgranskningen av den data som visas. Anti-Spy-funktionen är en mörkläggningsstruktur inbyggd i det härdade glaset. Tvåvägsfilter skyddar skärmen från alla sidor från att läsa information från skärmen från en vinkel på 28°

Glasets förstärkta struktur minskar repor och skador från oavsiktliga stötar. Det härdade Privacy-glaset har också en beläggning som är lätt att rengöra.

Rengöringsservett, damm borttagning och putsduk medföljer.
Levereras i förpackning


En del skärmskydd kan synas spegelvända; det är de inte. En del telefoner och läsplattor har både en sensor och kamera på framsidan, 
men det är endast sensorn som behöver hål i skärmskyddet. Selfie-kameran behöver inget hål!

 

Så monteras glaset på skärmen!

OBS! Var noga med att vara särskilt försiktig när du installerar glaset, för bästa resultat.  

Se till att skärmen är ordentligt rengjort innan applicering av skärmskyddet. Spritservett och putsduk medföljer. Använd också gärna klisterlapp för att få bort de sista dammkornen. Det löner sig att lägga lite extra krut på rengöringen; sitter det bara ett enkelt dammkorn kvar på skärmen kommer detta att synas tydligt genom glaset. 
Ta bort skyddsfilmen och placera glaset över skärmen. Anpassa noga exakt vart du vill ha skyddet, innan du släpper det. När glaset är där du vill ha det släpper du det försiktigt ner på skärmen. Gnugga inte. När du har släppt glaset ser du hur det "flyter ut" på skärmen, av sig själv. Eventuella luftbubblor gnuggas ut mot kanten med t.ex. ett kreditkort. Mindre luftbubblor kan försvinna av sig själv inom 24 timmar. 

Nu har din skärm det bästa skyddet du kan tänka dig! 

 

Det kan löna sig att lägga lite extra på just skärmskyddet. Detta skärmskydd av härdat glas skyddar din skärm effektivt mot repor och vatten. 
Även om du skulle tappa din enhet och glaset skulle spricka - ja då kan du sannolikt glädjas åt att skyddet ändå räddade din skärm! 
Till skillnad från skärmskydd av plastfilm är detta skärmskydd superenkelt att montera/applicera på skärmen. När du väl har sett till att skärmen är ren och fri från damm, ja då är resten av jobbet nästan klart! Skärmskyddet flyter mer eller mindre ut på skärmen av sig själv. Enkelt och effektivt. 
Helt enkelt ett billigt och bra skydd för din skärm!

 

 

Vilket skärmskydd bör jag välja?
På vår hemsida hittar du både skärmskydd av klar plastfilm och av härdat glas. Härdat glas (och för vissa mobiler även Klar plastfilm) finns oftast både i vanlig storlek och som Full Frame. 
Och vad är skillnaden då på dessa? Vi ska försöka reda ut detta åt dig

 

Våra Full Frame Skärmskydd av härdat glas är numera alla svarta i kanten. Vi visar alltid med bilder exakt hur skyddet ser ut på telefonen, så ta gärna en titt på bilderna innan du väljer skydd.
Att detta glas går hela vägen ut till kanten är såklart snyggt. Men det kan vara bra att känna till att just detta faktum även gör skyddet mer känsligt mot påfrestningar. Så om du stöter emot något med din mobil kan en del av glaset (längst ut på kanten) gå sönder. Det har ingen betydelse för själva skyddseffekten, din mobil har fortfarande ett bra skärmskydd, men rent estetiskt kan det vara lite störande att titta på.Ett vanligt Skärmskydd av härdat glas lämnar ofta ett par millimeter hela vägen runt. En del kunder föredrar därför ett Full Frame skärmskydd av härdat glas där skyddet går hela vägen ut till kanten.
Men även om våra vanliga skärmskydd av härdat glas ofta lämnar några millimeter ut mot kanten föredrar vi nog ändå denna variant (om inte mobilen har extremt lutande kanter, för då blir det inte bra med ett vanligt glas-skärmskydd, då rekommenderar vi ett Full Frame Skärmskydd -antingen av härdat glas eller vanlig plastfilm).
Glaset täcker den plana ytan på din mobilskärm. Och eftersom det inte går ända ut till kanten är det inte lika utsatt som ett Full Frame skärmskydd. Så har du ändå tänkt att ha ett mobilskal eller en mobilplånbok på din telefon, då tycker vi absolut att det räcker med ett skärmskydd av härdat glas, som även är billigare än ett Full Frame skärmskydd av härdat glas.

 

Om din mobil har extra lutande kanter kan det vara knepigt att skydda den med ett skärmskydd av härdat glas. Då brukar vi faktiskt rekommendera ett Full Frame skärmskydd. Dessa har vi både som klar plastfilm och som härdat glas. Har du en mobil med lutande kanter och vill du gärna ha ett skärmskydd av härdat glas bör du välja ett Full Frame – annars kommer du att bli besviken när du ser hur smalt ett vanligt glas är (eftersom det bara täcker den plana ytan på skärmen). När vi märker att en mobil har extremt smala glas-skärmskydd brukar vi ta bort dessa från vårt sortiment, så hittar du bara Full Frame härdat glas samt Full Frame Plastfilm på sidan med tillbehör för din mobil beror det just på dessa lutandekanter.
Men som sagt, kolla gärna bilderna i våra annonser, du ser ganska tydligt hur skärmskyddet ser ut på just din mobil.

 

Är du extra mån om ditt privatliv, och vill se till att ingen bredvid dig läser med när du skriver på mobilen, då är våra Privacy Skärmskydd av härdat glas det solklara valet för dig! Då skyddar du både din mobilskärm och din integritet. Tvåvägsfilter skyddar skärmen från alla sidor från att läsa information från skärmen från en vinkel på 28° - då behöver du inte oroa dig över att personen som sitter bredvid dig på tåget ska se vad du skriver. Håll utkik efter PRIVACY – det är glasen som bara du tittar igenom.

Produktinformation

  • SKU:

    51133 Privacy