Sök

Skimblocker Magnet Fodral Samsung Galaxy S20 Ultra (G988B) (Svart)

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Art nr: 35142 Black

Produktbeskrivning

ÖppnaStäng

Produktbeskrivning

Skimblocker Magnet Fodral för Samsung Galaxy S20 Ultra (G988B)
Med plats för mobil, kreditkortt och sedlar.
Fungerar som plånbok och fodral för din mobil. Med 3 kortfickor samt 1 fack för sedlar.
Skalet som mobilen sitter i går att ta bort; du får alltså både skal och plånbok i ett! Skalet är magnetiskt och monteras lätt i plånboken igen.
Material: PU läder 
Vad är Skimblocker? 
Fodralet är utrustad med Skimblocker, också kallat RFID skydd / skimskydd / skim protection, vilket betyder att fodralet skyddar dina kort mot skimming som tyvärr har blivit allt mer vanligt. 
Med vår Skimblocker Magnet Fodral ska dina kort vara skyddade mot ofrivilliga transaktioner*

Observera att trådlös laddning möjligen inte fungerar ihop med Skimblocker Magnet Fodral! 

Detta är det perfekta fodralet för dig som både vill ha mobilskal och mobilplånbok. Här får du båda i samma paket, och till ett mycket bra pris dessutom. 
Mobilen placeras i skalet som är  försett med magneter. Passformen är perfekt och skalet sitter därför perfekt runt telefonen. 
Skalet monteras i sin tur lätt i plånboken, tack vara de kraftiga magneter. Magneterna ska inte utgöra någon fara för dina kreditkort: de blir inte avmagnetiserade! 
Såväl skal som plånbok är av robust och tålig kvalitet. Båda har hål för kamera, så du måste inte ta ut mobilen ur plånboken när du till exempel ska fota. 
Om du å andra sidan inte vill fota med hela plånboken i handen avlägsnar du lätt mobilen som fortfarande sitter i skalet. Mobilen är då ändå skyddat av det robusta skalet den sitter i. Här kör vi med hängslen och livrem! 
Plånboken har 3 kortfickor, 1 fack för kontanter samt magnetstängning. Inte heller denna utgör någon risk för dina kreditkort. 
Materialet på plånboken är PU läder, alltså inte äkta läder. Det blir dock mjukt och skönt ju mer du använder det, precis som äkta läder.

*OBS! billigamobilskydd.se tar inget ansvar för kreditkort som har utsatts för skimming!

Produktinformation

  • SKU:

    35142 Black

Andra köpte också